Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Χρήστος Μακρίδης & Συνεργάτες Λτδ ιδρύθηκε το 1995 στην Κύπρο κι έκτοτε προσφέρουμε με επιτυχία, συνέπεια και μέγιστη φερεγγυότητα μια πλειάδα ολοκληρωμένων υπηρεσιών φοροτεχνικής, συμβουλευτικής και επενδυτικής φύσεως. Οι πελάτες μας, κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις, άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας αλλά και τοπικές εταιρίες καθώς και ιδιώτες, λαμβάνουν από το γραφείο μας άριστες υπηρεσίες που φροντίζουν για τη νομιμότητα, διαχείριση, επίλυση και ευημερία των υποθέσεών τους.

 

Όραμά μας αποτελεί η πάντοτε κορυφαία παροχή υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας, διεθνείς και εγχώριους, «πιστεύω» μας η εμπιστοσύνη και η προσωπική σχέση που χτίζουμε με σας και όχημα, η εκπαίδευση όλου του προσωπικού μας, που δεν παύει ποτέ.

Οι Άνθρωποι

«Τα πάντα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους». Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, στην Χρήστος Μακρίδης & Συνεργάτες Λτδ τιμάμε τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από μακροχρόνιες, έμπιστες, σταθερές συνεργασίες με προσοντούχους επαγγελματίες, που κατέχουν τόσο πολυετή εμπειρία όσο και αναγνωρισμένη εκπαίδευση κι εξειδίκευση, καθένας στο αντικείμενό του. Θα διαπιστώσετε με ευχαρίστηση πως, είτε έχουμε αναλάβει για λογαριασμό σας πρακτικά, φοροτεχνικά ζητήματα είτε τη στρατηγική σχεδίαση της εταιρείας διεθνών δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας, αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη με απόλυτο σεβασμό, ακεραιότητα, προσοχή.

Εσωτερικοί Συνεργάτες

Είμαστε περήφανοι για τους εσωτερικούς συνεργάτες μας και σας τους παρουσιάζουμε:

• Εγκεκριμένοι, ορκωτοί λογιστές, μέλη επαγγελματικών ενώσεων με κύρος, όπως είναι το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και ο Σύλλογος Ορκωτών Ελεγκτών Ηνωμένου Βασιλείου («Chartered Association of Certified Accountants»).
• Προσοντούχοι, έμπειροι νομικοί, απόφοιτοι ευρωπαϊκών πανεπιστημίων και μέλη επαγγελματικών δικηγορικών συλλόγων, με ειδίκευση στο Εταιρικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο.
• Απόφοιτοι έγκριτων πανεπιστημίων με αντικείμενο τα Οικονομικά, Διεθνή Χρηματοοιικονομικά, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.ά..
• Αποτελεσματικό διοικητικό, γραμματειακό και υπαλληλικό προσωπικό.
Το προσωπικό μας έχει πολυεθνικό «άρωμα», όπως ακριβώς και το εξαίρετο πελατολόγιό μας. Με όλους μας τους συνεργάτες θα συνεννοηθείτε σε άπταιστα Αγγλικά, ενώ θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ευχέρεια και σε άλλες γλώσσες, όπως: Ελληνικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Ρουμανικά, Σερβικά, Ουκρανικά, Αραβικά, Κινέζικα, Εβραϊκά, Αρμένικα κλπ

Εξωτερικοί Συνεργάτες από όλο τον κόσμο

Πέρα από τους εσωτερικούς συνεργάτες μας, είμαστε πολύ περήφανοι για τους εξωτερικούς μας συνεργάτες, που δραστηριοποιούνται και κάνουν καριέρα στα τέσσερα σημεία της γης. Όλοι μαζί διαμορφώνουμε στην Χρήστος Μακρίδης & Συνεργάτες Λτδ ένα διεθνές δίκτυο, μια δυνατή, ενωμένη ομάδα, πανέτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε φορολογικό, συμβουλευτικό ή επενδυτικό σας θέμα. Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες είναι ειδικοί:

• Διεθνείς Φοροτεχνικοί
• Δικηγόροι
• Λογιστές
• Τραπεζίτες
• Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Διαχείρισης
• Εταιρικοί και Διεθνείς Εμπιστευματοδούχοι Αντιπρόσωποι
• Σύμβουλοι Διαχείρισης Επενδύσεων